Tapma pelasi seuraavasti maaliskuun harjoituspeleissä:
Tapma - M-Team 1-2

Viimeisessä sarjaturnauksessa 24.3. Tapmalla oli kaksi ottelua:
Tapma - KL-Club 4-1
Tapma - Tiikerit III 5-5

Tapma jäi pisteen päähän lohkon voitosta. SC Kaneetti ansaitsi lohkovoittonsa pelaten koko kauden tappioitta. Tapma onnittelee Kaneettia hienosta suorituksesta.

SB-97 18 18 11-164

Kaneetti ja Tapma nousevat II-divisioonaan.
TFL ja SB-97 putoavat IV-divisioonaan.

Näissä tunnelmissa on mukava siirtyä hetkeksi mämminsyöntiin. Marsut toivottavat pääsiäispupuille ja muille jyrsijöille iloista pääsiäistä!

Marsut matkaavat Järvenpäähän (2.3.2007)

Kauden viimeinen turnaus koittaa 24.3. Järvenpäässä. Lohkonsa kaksi parasta ja samalla nousunsa varmistaneet joukkueet ovat erottuneet selvästi muista. SC Kaneetti ja Tapma ovat lunastaneet siten paikkansa kakkosdivisioonaan ensi kaudeksi. Lohkon voittaja on vielä avoinna, sillä kaksikon välinen ero sarjataulukossa ennen kahta viimeistä ottelua on vain yksi piste.

Kaneetti pitää tällä hetkellä lohkon ykkösjoukkueen paikkaa. Kaneetin voi piikkipaikalta pudottaa ainoastaan vähintään kahden pisteen menetys joko AC HaKi:lle tai Loviisalle. Tällöinkin Tapman täytyy voittaa molemmat pelit KL Clubia ja Tiikerit III:a vastaan. Tasapisteisiin päätyessä Kaneetti säilyisi edelleen ykkösenä Tapman edellä. Kaneetti ei ole hävinnyt kauden aikana ainuttakaan peliä, joten AC HaKilla ja Loviisalla on oiva mahdollisuus vaihtaa nolla ykköseksi kenties jo kylläisen Kaneetin tappiosarakkeeseen.

Tapma on menettänyt kauden aikana pisteitä vain Kaneetille. Tähän ei haluta muutosta viimeisessäkään turnauksessa. Marsut pelaavat kuukauden ottelutauon aikana kaksi harjoitusottelua. Viikolla 10 Marsut kohtaavat Sipoossa ÅIF:n ja viikolla 11 Ruskeasuolla M-Team:in.

Tapma varmisti nousun kakkosdivisioonaan (26.2.2007)

Viime lauantain turnauksessa marsut voittivat SB-97:n 8-0 ja AC HaKi:n 3-1. Joukkueen peli-ilme oli valmennusjohdon mukaan molemmissa otteluissa aivan huippuluokkaa. Tällä kaudella on jäljellä enää yksi turnaus, ja Tapma on jo varmistanut paikkansa lohkonsa kärkipäässä. Näin ollen tämän kauden tärkein tavoite on jo saavutettu: joukkue pelaa ensi kaudella kakkosdivisioonassa. Hienoa marsut!

Pistejahti jatkuu lauantaina (18.2.2007)

Kauden toiseksi viimeinen turnaus on ensi lauantaina 24.2. Vantaalla. Silloin vastassa ovat SB-97 ja AC HaKi. Ystävänpäivän harjoitusottelussa marsut kohtasivat vanhat tuttavansa inkkarit Espoosta. Vauhdikas harjoitusottelu Tapma – Westend Indians päättyi tasapeliin 2-2. Westend Indiansin naisten edustusjoukkue pelaa tällä kaudella kakkosdivisioonassa.

Kolme pistettä Loviisasta (5.2.2007)

Tapma voitti viime lauantaina HertKi II:n 4-0 ja pelasi kutkuttavassa kärkikamppailussa Kaneetin kanssa tasapelin 3-3. Joukkue varmistanee nousun kakkosdivisioonaan jo seuraavassa turnauksessa 24.2. Vantaalla.

Kaksi voittoa vuoden ensimmäisestä turnauksesta (23.1.2007)

Tämän vuoden sarjapelit käynnistyivät marsujen kannalta mukavasti. Tapma voitti viime lauantaina Loviisan 2-1 ja SSV II:n 6-3.

Pelit jatkuvat lauantaina (18.1.2007)

Vuoden ensimmäinen turnaus pelataan lauantaina Porvoossa. Vastassa ovat Loviisa ja SSV II. Joulutauko teki marsuille terää ja nyt joukkue puhkuu uutta intoa. Viime sunnuntain harjoitteluottelussa Tapma voitti kakkosdivisioonassa pelaavan Ylhäksen 2-0.

Tapma joulunviettoon voitokkaissa merkeissä (19.12.2006)

Marsut voittivat viime turnauksessa jälleen molemmat pelinsä. Tapma voitti KL Clubin 3-2 ja TFL:n 6-0. Tästä tilanteesta on hyvä lähteä joulutauolle.
Marsut toivottavat kaikille ystävilleen ja muille jyrsijöille oikein hyvää joulua!

Täydet pisteet kotiin Myllypurosta (3.12.2006)

Marsut jyräsivät vastustajansa lauantain turnauksessa, joka pelattiin enteilevästi Myllypuron marsunkeltaisella kentällä. Ensimmäisessä ottelussa Tapma voitti Tiikerit III:n 6-2 ja toisessa AC HaKin 3-1.

Tapma pistejahdissa lauantaina (29.11.2006)

Seuraavat sarjaottelut pelataan tämän viikon lauantaina 2.12. Myllypurossa. Marsut lähtevät turnaukseen nälkäisempinä kuin koskaan. Vastassa on kaksi vantaalaista joukkuetta, Tiikerit III ja AC HaKi. Kyseinen turnaus on Tapman vastuuturnaus.

Tapmalle kaksi pistettä Loviisasta (20.11.2006)

TAPMA –SB-97   8-2 (4-1, 1-1, 3-0)

TAPMA –Kaneetti   3-4 (2-1, 1-3, 0-0)

Seuraava turnaus pelataan 2.12. Myllypurossa.

Keravan turnaus 28.10. (3.11.2006)

TAPMA –SSV II    5-3  (0-2, 1-0, 4-1)

Viime kauden otteluissa kakkosdivisioonassa selkeästi SSV II:n jyränneet Marsut olivat ottelun alussa vaikeuksissa nuorten vastustajiensa kanssa. Kokeneen SSV -valmentajan ohjeistamana SSV II:n pelaajat toimittivat palloa toistuvasti kohti Marsu -maalia. Tolppien kilistelyjen jälkeen  Kaisa Korhonen viimeisteli SSV II:n ensimmäisen maalin ajassa 7:33. Palloa kaivettiin avauserässä vielä toistamiseenkin hyvin pelanneen Marsu-vahti Nina Paxin takaa, kun viuhuva laukaus painui vastustamattomasti maalin perukoille. Marsut eivät saaneet hyökkäyspeliään kulkemaan ja maalit jäivät ensimmäisessä erässä tekemättä.

Toiseen erään Marsut saivat hyvän alun ja vain 57 sekuntia ehti kulua, kun kavennusmaali näki päivänvalon. Eeva Eteläinen teki turnauksen ensimmäisen maalinsa ylivoimalla. Erä oli hienoista Marsujen hallintaa  SSV II:n nopeiden vastahyökkäysten kilpistyessä viimeistään punaisiin rautoihin.

Kolmannessa erässä aukesivat maalihanat. Tasoitusmaali 2-2:een syntyi tällä kaudella marsuleiriin liittyneen Tiia Kunnarin lavasta. Ottelu näytti jo ratkenneen kun Eeva Eteläinen siirsi maaleillaan Marsut jo 4-2 johtoon. SSV II tuli kuitenkin maalin päähän alivoimalla Kaisa Korhosen hienon yksilösuorituksen päätteeksi. Marsut eivät tästä kuitenkaan häkeltyneet ja Eeva Eteläinen runnoi neljännen maalinsa SSV II:n maalissa pelanneen Kia Sarkolan selän taakse.

HERTKI II – TAPMA   0-3  (0-1, 0-2, 0-0)

Tunnin tauon jälkeen Marsut kohtasivat HertKi II:n. Ottelua oli pelattu 12:49, kun Eeva Eteläinen jatkoi maalitehtailuaan. HertKi II vyörytti toistuvasti hyökkäyksiään kohti Marsu –maalia, mutta maalilla pelannut Beatrice Granfelt ei ollut yllätettävissä.

Toisessa erässä tapahtui pelin ratkaisu. Marsujen peli pyöri mallikkaasti ja ratkaisevan tuntuinen kolmen maalin johto syntyi lopulta helposti Heikkuri –siskosten toimiessa maalien syöttäjinä. Tunnin tauko ei näyttänyt Marsujen jaloissa painavan välillä päätylautaan asti ulottuneen karvauksen hankaloittaessa HertKi II:n avauspeliä.

HertKi II ei ilmeisesti uskonut enää nousuun kolmannessa erässä, koska peli näytti aika ajoin hyvin ponnettomalta. Viimeistään loistavan pelin pelanneen Marsu –vahdin näyttävät torjunnat veivät voimat HertKi II:n loppukiriltä. Marsut tyytyivät viimeisessä erässä varmistelemaan johtoasemaansa ja pelasivat ottelun viimeiset minuutit ensimmäisen pelin vastaavia viisaammin.

Keravan vierailu toi Marsuille neljä pistettä. Sarjataulukossa Marsut nousivat piikkipaikalle, kun otteluita on neljä takana. Seuraava turnaus on Loviisassa 18.11. ja Marsujen vastustajina tuolloin SB-97 ja kärkipaikalle hamuava Kaneetti.

Tapma jatkaa voittojen tiellä (30.10.2006)

Viime lauantaina Keravalla pelatusta turnauksesta napsahti jälleen kaksi voittoa. Tällä kertaa kaatuivat SSV II 5-3 ja HertKi II 3-0.

Avausturnauksesta täysi pistepotti (9.10.2006)

Tapma aloitti kauden hienosti, sillä sunnuntaina pelatusta avausturnauksesta tuli kaksi voittoa. Ensimmäisessä ottelussa Tapma voitti Loviisan 3-0, ja toisessa ottelussa TFL kaatui lukemin 4-0. Seuraava turnaus on 28.10. Kerava Areenalla.

Tapma valmistautuu tulevaan kauteen (31.8.2006)

Tapman valmistautuminen tulevaan kauteen etenee harjoituspelien merkeissä. Joukkue pelaa kolme harjoitusottelua syyskuun aikana. Vastaan asettuvat:
6.9. Ylhäs, 15.9. SSV ja 27.9. HertKi.

Lisäksi joukkue osallistuu Myllypurossa 9. - 10.9. pelattavaan Finnish Floorball Open:iin. Turnauksen alkulohkon vastustajat selviävät myöhemmin. Sarjapelit alkavat 8.10. Myllypurossa, jolloin vastaan asettuvat Loviisa ja TFL.

Tietoa tulevasta kaudesta  (31.7.2006)

Naisten III-divisioonan 2. lohkon turnaukset kaudella 2006-2007:

8.10.             Myllypuro
28.10.           Kerava
18.11.           Loviisa
2.12.             Myllypuro (VASTUUTURNAUS)
17.12.           Myllypuro
20.1.             Porvoo
3.2.               Loviisa
24.2.             Campo-Sport Vantaa
24.3.             Järvenpää

Vastustajamme kaudella 2006-2007: SSV II, Kaneetti, AC Haki, Tiikerit III, SB-97, KL Club, Loviisa, TFL, HertKi II

Sarjajärjestelmä: Kaksi 10 joukkueen lohkoa. Kaksinkertainen sarja turnausmuotoisena. Peliaika 3 x 15min. Lohkojen kaksi parasta nousevat II-divisioonaan. Lohkojen 9. ja 10. putoavat IV-divisioonaan.