Kausi 2007 - 2008

<< Takaisin 

Tapma kiittää (22.5.2008)

Kausi on plakkarissa ja nyt on aika esittää lämmin kiitos kaikille menneen kauden mahdollistaneille: maalivahdeille, kenttäpelaajille, valmennusjohdolle, kuvaajalle, seura-aktiiveille, toimitsijoille, taustoille/perheille, sponsoreille ja faneille!  Marsut porskuttavat ensi kaudella vauhdilla 3-divarissa, joten tervetuloa mukaan kannustamaan jatkossakin!

Aurinkoista kesää kaikille ja marsuille tsemppiä kesäharjoittelukauteen!

Haussa reippaita kenttäpelaajia (28.3.2008)

Naisten 3-div. vauhtia hakeva S.C. Tappajamarsu etsii täydennystä reippaaseen joukkoonsa. Marsurivistöstä löytyy tilaa muutamalle kenttäpelaajalle, joilta toivomme kokemusta salibandystä tai muista joukkuelajeista, treeniaktiivisuutta sekä kiinnostusta liittyä iloiseen marsujoukkoon :). Treenaamme 2 kertaa viikossa Ruskeasuolla ja Ruoholahdessa.

Ota yhteyttä (Jaana p. 040 5914304/ jaana_heikkuri(a)yahoo.com) ja tule mukaan treeneihin kokeilemaan, miten peli luistaa Tapmassa!

Espoon viimeiset sarjapelit (12.3.2008)

Tapma - Rangers 1-5
Pertta 1+0
Jantsu 0+1

Tapma- FLOB 2-5
Eeva 1+0
Tiina 1+0
Eme 0+1
Milla 0+1

Molemmissa peleissä vastustaja oli tällä kertaa selvästi terävämpi. Kolmella tehdyllä maalilla kahdessa pelissä ei paljoa juhlita. Valopilkkuina kuitenkin mm. Pertan sisukas työskentely hyökkäyspäässä sekä Elisan vahvat nousut puolustajan tontilta.

Sarjataulukon mukaan Tapma pelaa ensi kaudella kolmannessa divisioonassa. Vierailu kakkosessa jäi siis tällä kertaa vain kauden mittaiseksi.   

Matalapainetta Masalassa (18.2.2008)

Masalan otteluiden tulokset:

SCH - Tapma           4-1
Tapma – M-Team     1-6

Kauden viimeinen turnaus on 9.3. Espoossa. Tuolloin vastassa ovat Rangers ja FLOB.

Tiukkaa vääntöä Järvenpäässä (12.2.2008)

Järvenpään turnauksessa nähtiin tiukkaa vääntöä, mutta se ei tuottanut tällä kertaa tulosta:

SB-Pro II - Tapma    5-4
Tapma – VK-95       1-3

Seuraava turnaus on jo lauantaina Masalassa. Kuuluisaa mäkihyppääjää lainaten: "Jokainen tsäänssi on mahdollisuus!". Kausi on kesken ja kahdeksan pistettä on vielä jaossa. Viikonloppuna on marsujen vuoro näyttää kyntensä.

Yksi piste Ruskeasuon turnauksesta (21.1.2008)

Seitsemännen turnauksen ottelut päättyivät seuraavasti:

Tapma - HertKi        2-3
Tapma – FLOB         2-2

Kuvagalleriassa uusia kuvia (17.1.2008)

Tapman kuvagalleria on päivitetty. Kuvien lataaminen saattaa kestää hetken.

Vuosi vaihtui…pelit jatkuvat (10.1.2008)

5.1.08 Myllypurossa pelattiin seuraavasti:

Tapma – Rangers     2-2

Tapma – M-Team     2-6

Turnauksen ensimmäinen ottelu Rangersiä vastaan oli vauhdikas ja tasaväkinen. Vetoja ja vaarallisia tilanteita nähtiin molempien maalien edustoilla. Tiukan väännön lopputuloksena tuli tasapeli ja yksi piste plakkariin.

Toisessa ottelussa M-Team vei marsuja kuin pässiä narussa. Tapman peli ei ollut lähelläkään normaalitasoa, kun puolestaan M-Teamillä pallo tuntui kulkevan oikein mallikkaasti. Marsuille jäi tästä ottelusta todella nälkäinen olo; odotamme siis innolla seuraavaa kohtaamista M-Teamin kanssa 16.2.  ;).

Seuraava turnaus pelataan Ruskeasuon uudella hallilla 19.1.08. Vastaan asettuvat tuolloin HertKi ja FLOB. Ottelut klo 12 ja 15. Tervetuloa kannustamaan marsut voittoon!

Pistetili karttui Järvenpäässä (9.12.2007)

Kaksi pistettä Järvenpäästä 8.12.07:

Tapma - SCH        1-0

Tapma - VK 95      1-3

Marsujen vähistä maaleista vastasivat Heidi ja Milla. Kauden ensimmäinen pelattu nollapeli maalivahti Sonjalle ja arvokkaat pisteet SCH:lta. 

Seuraava turnaus pelataan Myllypurossa 5.1.08, jolloin vastaan asettuvat Rangers sekä M-Team.

Ensimmäisellä kierroksella Marsut voittivat M-Teamin 3-2 ja hävisi Rangersille 3-4. Tiukkoja otteluita siis luvassa.

Marsut toivottavat kaikille Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Räiskyvää Uutta Vuotta 2008! 

Marraskuun satoa: kaksi turnausta + ilmaiset pisteet (1.12.2007)

Kaksi pistettä Hakaniemestä 4.11.07:

Tapma - Rangers   3-4

Tapma - FLOB      3-1

Nolla pistettä Ruskeasuolta 17.11.07:

Tapma - SB Pro II  0-4

Tapma - HertKi     4-5

Kaksi pistettä liiton päätöksellä

Kauden ensimmäisessä turnauksessa HertKi sekä SCH peluuttivat edustuskelvottomia pelaajia, joten liitto muutti otteluiden tulokset 5-0 voitoiksi vastustajille. Täten Tapma-Hertki tulos ensimmäiseltä kierrokselta on siis 5-0 Marsuille. 

Voitto ja tappio tuliaisina Espoon turnauksesta (21.10.2007)

Tapma - M-Team 3-2

Kauden avausvoitto otettiin M-Teamin kustannuksella. Tiukka kamppailu kääntyi vasta reilu minuutti ennen loppua Marsuille. Pelikellon näyttäessä 43:50 Tuula tempaisi tasavajaalla voittomaalin verkkoon Eevan tarjoilusta. M-Team yritti vielä lopussa tiukasti tasoitusta, mutta Marsut kestivät maalivahti Sonjan johdolla summerin soittoon asti. Tärkeät pisteet kotiin hienon taistelun jälkeen.

Tapma - SCH 0-3

Tunnin huilin jälkeen vastaan asettui vanha tuttu SCH, joka pelasi järkevästi ja tehokkaasti. Tiukka M-Team:in peli oli vienyt parhaan terän Marsujen viimeistelystä. Huippupelin pelannut SCH:n veskari teki hyvän duunin nollaten Marsujen hyökkäykset. SCH onnistui tekemään kolme maalia ja vei sarjapisteet. 

Marsupisteet:
Jantsu 1+0
Heidi 1+0
Tuula 1+0
Jaana 0+1
Eme 0+1
Eeva 0+1

Kauden kolmas turnaus pelataan Hakaniemessä 4.11.07. Se on Tapman vastuuturnaus ja vastaan asettuvat silloin Rangers ja FLOB.

Kauden toinen turnaus lähestyy (10.10.2007)

Tapma pelasi yhden harjoitusottelun turnauksien välissä:

Tapma – SBS Kings              8-1

Maalivahtiosastolle on saatu täydennystä, kun Taija Catani on liittynyt marsuvahvuuteen. Taija pelasi harjoitusottelussa ensimmäisen pelinsä maalissa. Tervetuloa Taija!  

Kakkosdivisioonan toinen turnaus pelataan 21.10. Esport -Areenalla. Tuolloin vastaan asettuvat M-Team ja SCH. Kauden kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla aloittanut M-Team astelee vastaan ensimmäisessä ottelussa. M-Team hoiti pisteet Ruskeasuolle SCH:n ja SB-Pro2:n kustannuksella. VK-95 sen sijaan oli M-Teamille liian kova vastus.

SCH aloitti kautensa divaritasolla varsin alavireisesti. Viikkoa aiemmin Finish Floorball Openin voittanut SCH sai ensimmäisessä turnauksessa pisteen ainoastaan Rangersilta. Muut vastustajat olivat astetta kovempia, ja SCH joutui taipumaan selvin numeroin sekä FLOBin että M-Teamin käsittelyssä.       

Kakkonen käyntiin (2.10.2007)

Kausi alkoi Tapman osalta mollivoittoisesti. Kolmesta pelistä kolme tappiota tuomisena ensimmäisestä turnauksesta. Ensimmäisen ottelun jännityksestä päästyään marsulauma taisteli kuitenkin varsin mallikkaasti minuutista toiseen. Vastustajat olivat tällä kertaa terävämpiä viimeistelyssä ja veivät pisteet muihin maisemiin. Seuraavassa turnauksessa 21.10. nähdään varmasti sisuuntunut ja voitonnälkäinen marsujoukko!

Tapma-Hertki          1-4
Tapma-SB-Pro2       2-4
Tapma-VK-95          1-2

Marsupisteet:
Birgitta 1+1
Tiia 1+1
Eme 1+0
Eija 1+0

Pian se alkaa! (23.09.2007)

Tapma pelasi harjoitusotteluita ennen sarja-avausta:

Tapma - Falcons   1-4

Tapma - ÅIF         2-5 (ÅIF:ia vahvisti kolme tapmalaista)

SSV - Tapma        2-2 (SSV:llä sekoitus I ja II joukkueista)

Finnish Floorball Open:issa Tapma nappasi pronssia. Pronssiottelussa Westend Indians II kaatui lukemin 1-0. 

Kakkosdivisioonan pelit alkavat vajaan viikon päästä. Masalassa 29.9.07 pelattavassa turnauksessa vastaan asettuvat Hertki, SB Pro II sekä VK-95. Sarja alkaa siis tohinalla, kun pelejä on lyöty kolme heti ensimmäiseen turnaukseen.

Kauden ensimmäisessä ottelussa vastassa on Hertki. Hertkin kakkosjoukkuetta Marsut pyörittelivät viime kaudella mennen tullen, mutta nyt vastaan asettuva ykkösjengi lienee toista kaliiberia. Keskikastissa viime kaudella viihtynyt Hertki on oiva avausvastustaja sarjanousija Tapmalle.

SB-Pro II koostuu tiettävästi pääasiassa seuran B-tytöistä. Joukkue esitti Suomen Cupissa loistavia otteita syyskuun puolivälissä, vaikka nuorten pelaajien sisukas yrittäminen ei aivan jatkopeleihin riittänytkään. Tapma ja SB-Pro II ovat molemmat sarjanousijoita ja nousukkaiden välienselvittelystä onkin luvassa värikäs kamppailu. Kokeneiden Pro -koutsien rivistö keittänee sellaisen taktiikkasopan, että Marsujen on syytä olla hereillä vaihdosta toiseen.       

VK-95 on joukkueena vanha tuttu ja Marsuille aina haasteellinen vastustaja. Tämän kauden ysivitosista ei toki paljoa tiedetä ja onkin mielenkiintoista nähdä ovatko voimasuhteet muuttuneet joukkueiden välillä. Viime kaudella alkulohkonsa voittanut VK-95 kiusannee myös tällä kaudella sarjanousua oikeasti havittelevia joukkueita.  

Tästä se taas lähtee!

Marsut valmistautuvat sarja-avaukseen (23.8.2007)

Tapman valmistautuminen tulevaan kauteen etenee erinomaisesti sekä treenien että harjoituspelien merkeissä. Sisätreenien lisäksi hiekka on pölissyt Talissa sekä puru lentänyt Paloheinässä. Tapma pelaa vähintään kolme harjoitusottelua ennen sarja-avausta: 29.8. FB Falcons, 12.9. Indians II ja 18.9. SSV.

Joukkue osallistuu myös Helsingissä 22.-23.9. pelattavaan Finnish Floorball Open:iin. Lisäksi syyskuussa on luvassa tiukka harjoitusleiri, jossa marsut viimeistelevät kuvionsa alkavaa kautta varten. Kaikki näyttääkin siis oikein lupaavalta!

Tapmalaisia voi bongata myös erinäisissä juoksutapahtumissa. Kuopio Maraton –juoksutapahtumaan osallistuu syyskuun alussa kuusi marsua. Aiemmin tänä vuonna juostuun HCR 2007 tapahtumaan osallistui menestyksekkäästi neljä marsua.   

Marsurivistöön ovat kesän aikana liittyneet uudet marsuvahvistukset Heli Tynninen, Tiina Yletyinen, Kati Kimanen sekä Elisa Kemppainen. Marsut toivottavat kyseiset uudet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi iloiseen joukkoonsa!

Sarjapelit Tapmalla alkavat 29.9.Masalassa, jolloin vastaan asettuvat Hertki, SB Pro II sekä VK-95.

Marsut kovaan lohkoon (3.7.2007)

Kauden 2007-2008 lohkojaot ovat selvillä. Marsut joutuivat ennakkoon selkeästi kovempaan alkulohkoon. Lohkossa pelaavat mm. viimekaudella 1. divisioonassa pelannut FLOB sekä 2. divisioonassa oman lohkonsa voittanut VK-95. SB-Pro II puolestaan nousi Marsujen tavoin kolmannesta divisioonasta kakkoseen viime kauden päätteeksi.

2. divisioona, lohko 1:

Otaonnela FB, FLOB, Espoo

Viikinpallo-95, VK-95, Helsinki

Kirkkonummi Rangers, Rangers, Kirkkonummi

Sport Club Hyvinkää, SCH, Hyvinkää

Urheiluseura M-Team, M-Team, Helsinki

Herttoniemen Kisa, HertKi, Helsinki

SB-Project 96, SB-Pro II, Nurmijärvi

SC Tappajamarsu, Tapma, Helsinki  

Kolminkertainen sarja turnausmuotoisena. Peliaika 3*15 min. Lohkojen kaksi parasta etenee valtakunnalliseen loppusarjaan. Lohkojen 7.-8. sijoittuneet putoavat III-divisioonaan.

Marsujen kausi käynnistyy kolmella ottelulla Kirkkonummella 29.9.2007. Vastaan asettuvat Hertki, SB Pro II sekä VK-95.

(Jla)

Uusia marsuja haussa (12.6.2007)

Naisten 2-div. pelaava S.C. Tappajamarsu etsii täydennystä reippaaseen joukkoonsa. Marsurivistöstä löytyy vielä tilaa maalivahdille ja kenttäpelaajille. Toivomme sinulla olevan kokemusta palloilulajeista, treeniaktiivisuutta sekä kiinnostusta liittyä iloiseen marsujoukkoon :). Treenaamme 2 kertaa viikossa valmentajien johdossa, myös kesällä.

Ota yhteyttä ja tule mukaan treeneihin kokeilemaan miltä tuntuu treenata Tapmassa! Lisätietoja saat Jaanalta puh. 040 591 4304 tai Lassilta 044 292 99 32.