Kausi 2017-2018

<< Takaisin

Pelaajat

Ottelut

Tilastot

Uutiset

10.4.2018: Divarikausi pistettiin pakettiin Myllypurossa 18.3. Viimeisestä turnauksesta saaliiksi jäi yksi piste tasapelistä Oilersia vastaan. Kausi ei suinkaan vielä ole ohi, vaan marsujen kevät jatkuu ensi viikolla talviliigan jatkopeleillä. 

2.3.2018: Kauden toiseksi viimeinen turnaus pelattiin 25.2. Espoossa. Marsut onnistuivat varmistamaan sarjapaikkansa voittamalla Blackbirdsin tasaväkisen taistelun jälkeen 4-3. M-Team oli sen sijaan tällä kertaa vahvempi ja nitisti marsut lukemin 4-0. Viimeiseen turnaukseen päästään siis pelaamaan ilman paineita ja tavoitteena on tietysti päättää II-divisioonakausi voittoihin.

12.2.2018: Tapma pelasi Lohjalla hyvän pelin sarjan kärjessä olevaa kotijoukkuetta vastaan, mutta joutui lopulta taipumaan lukemin 5-1. Toinen peli oli tiukka, mutta kääntyi lopulta Tapman eduksi lukemin 4-3. Lohkon keskivaiheilla on erittäin tasaista, joten kevään kahdessa viimeisessä turnauksessa (25.2. ja 18.3.) riittää mukavasti panosta.

29.1.2018: Ruskeasuon vastuuturnauksessa marsut saivat makean revanssin FLOB:ista, mutta SC Hawksin kukistaminen ei onnistunut. Pelit jatkuvat la 3.2. Lohjalla, jossa marsujen vastustajina ovat sarjaa puhtaalla pelillä johtava LoSB ja jumbopaikalla majaileva SB Vantaa III.

8.1.2018: Joukkueemme vahvistui joulukuussa kahdella pelaajalla - maalivahti Janette Elo ja kenttäpelaaja Jasmin Kaikusalo liittyivät mukaan marsujoukkoon.

Loppiaisviikonloppuna Tapma osallistui Helsinki Floorball Cupiin, mutta tällä kertaa tie nousi pystyyn jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

27.12.2017: Vuoden viimeinen turnaus pelattiin 17.12. Lohjalla. EräViikingit II jäi marsujen kyydistä jo ensimmäisessä erässä ja peli päättyi lopulta 6-1. Marsut sinnittelivät pitkään tasalukemissa sarjan kakkosena olevia Jokereita vastaan, mutta lopulta vastustaja teki tarvittavat maalit ja vei voiton. Joulutauon jälkeen on vuorossa vastuuturnaus Ruskeasuolla 20.1.

29.11.2017: Myös Myllypuron turnauksesta jäi käteen vain yksi piste. Ensimmäisessä pelissä Oilers oli selkeästi parempi ja vei voiton lukemin 5-0. Toisessa pelissä marsut olivat pitkään voitossa kiinni, mutta Blackbirds kiri tasoihin puoli minuuttia ennen pelin päättymistä.

6.11.2017: Tuusulasta tuotiin tuliaisina vain yksi piste. Ensimmäisessä pelissä LoSB kuritti marsuja selkein lukemin. M-Teamin kanssa päädyttiin pistejakoon, vaikka voittokin olisi ollut tarjolla.

1.11.2017: Ruskeasuolta saatiin makea maalin voitto ja koettiin karmein rökäletappio marsumuistiin. Ensi viikonloppuna matkataan Tuusulaan, sunnuntaina vastassa on kauden neljällä voitolla aloittanut LoSB ja Tapman edellä sarjataulukossa majaileva M-Team.

10.10.2017: Kauden ensimmäinen turnaus pelattiin sunnuntaina 1.10. Esport Areenassa. Ensimmäinen peli hävittiin maalilla ja toinen puolestaan voitettiin maalilla, joten kaksi pistettä saatiin plakkariin.