Pelaajat

Ottelut

Tilastot

5.4.2019 - Kausi paketissa

Kauden viimeiset sarjapelit pelattiin 17.3. Ruskeasuolla. Aamupelissä Northern Stars oli terävämpi ja vei voiton lukemin 6-4. Iltapelissä marsut olivat tappiolla viimeiselle minuutille saakka, mutta kaksi maalia 50 sekunnissa käänsi ottelun voitoksi. Sarjataulukossa sijoitus oli lopulta kuudes.

26.2.2019 - Sarjapaikka varmistui

Helmikuussa pelattiin kaksi turnausta. Sunnuntaina 3.2. matkattiin Sipooseen kohtaamaan M-Team ja SB-Pro II. Ensimmäinen peli oli tiukka ja tasainen taisto, josta voittokin olisi ollut otettavissa, mutta lopulta päädyttiin tasalukemiin 1-1. Toisessa pelissä marsut olivat tuuliajolla kaksi ensimmäistä erää. Kolmannessa erässä päästiin jo vähän paremmin juonesta kiinni, mutta vastustaja vei pisteet lukemin 9-5.

Pelit jatkuivat 23.2. Kauklahdessa, jossa vastaan asettuivat FLOB ja AC HaKi. FLOB vei ensimmäisen pelin lukemin 5-1. Kaksi ensimmäistä erää peli oli tahmeaa, eikä avaus- ja syöttöpeliä saatu toimimaan. Kolmas erä antoi kuitenkin toiveita paremmasta. Toisessa pelissä HaKi pääsi kahden maalin karkumatkalle, mutta marsut kirivät tasoihin toisessa erässä. Kolmas erä mentiin marsujen tahdissa ja peli päättyi riemukkaasti 5-2. Tällä voitolla (ja lohkon viimeisenä olleiden joukkueiden hävittyä omat pelinsä) varmistui, että Tapma nähdään myös ensi kaudella II-divisioonassa.

Kauden viimeinen turnaus pelataan 17.3. Ruskeasuolla.

24.1.2019 - Tasaista vääntöä

Joulu-tammikuun aikana pelattiin kolme turnausta.

Joulukuun ensimmäinen turnaus pelattiin Espoossa 2.12. Tapma hävisi HaKille, mutta taisteli tasapelin Northern Starsin kanssa. Askolan turnaus pelattiin 15.12. ja sieltä marsut kahmivat mukaansa täyden pistepotin kaatamalla ÅIF II:n ja Light Ironin.

Joulutauolta palattiin tositoimiin 20.1. Myllypurossa, jossa marsujen kanssa jo pitkään treenannut ja vihdoin myös virallisesti marsuksi siirtynyt Pilvi pelasi ensimmäiset sarjapelinsä Tapman riveissä. Marsut kärsivät niukan tappion EräViikingeille, mutta saivat taisteltua tärkeän voiton VK-95:stä.

Sarjataulukossa Tapma pitää tällä hetkellä kuudetta sijaa. Kaulaa karsintaviivan alla oleviin joukkueisiin on viisi pistettä ja sarjaa johtava FLOB on tällä hetkellä viisi pistettä edellä. Jäljellä on vielä kolme turnausta, joten jännitettävää riittää.

23.11.2018 - Kaksi pistettä Myllypurosta

Lauantaina 10.11. pelattiin kauden kolmas turnaus Myllypurossa. Ensimmäisessä pelissä kaatui FLOB lukemin 3-1, mutta toisessa pelissä M-Team vei voiton 2-1. Joulukuussa pelataankin sitten kaksi turnausta, 2.12. Espoossa ja 15.12. Askolassa.

22.10.2018 - Luu käteen Vantaalta

Kauden toinen turnaus pelattiin 21.10. Vantaalla.

SB-Pro II:n kanssa kamppailtiin tasaisesti kaksi erää, mutta kolmannessa vastustaja rynni viidessä minuutissa rinnalle ja ohi, lopputulos 5-3.

Tunnin tauon jälkeen vastaan asettui EräViikingit II. Peli alkoi murheellisesti, sillä pallo löysi tiensä marsujen verkkoon jo puolen minuutin pelin jälkeen. Maaleja tehtiin tasatahtiin, mutta toisen erän lopussa vastustaja karkasi minuutin sisällä kahden maalin johtoon. Viimeisessä erässä vastustaja sai vielä kertaalleen pallon tyhjään maaliin ja loppulukemiksi kirjattiin 5-2.

Seuraavat pelit pelataan 10.11. Myllypurossa ja siellä tappioista sisuuntunut marsulauma saa vastaansa lohkoa johtavan FLOB:in ja Tapman edellä sarjataulukossa olevan M-Teamin.

1.10.2018 - Kausi käyntiin ja maalihanat auki

Marsut aloittivat kauden ryminällä - Light Iron kaatui 8-1 ja VK-95 9-0. Tehokkaimpina häärivät Saara (2+4), Emppu (2+3), Eme (2+2) ja Essi (3+0).

13.9.2018 - Kohta päästään tositoimiin

Sarjakauden alkuun on vielä reilut pari viikkoa, mutta marsut ovat treenanneet ahkerasti ja ehtineet pelata jo muutaman voitokkaan harjoituspelinkin. Joukkueeseen on liittynyt kesän aikana yksi paluumuuttaja ja muutamia uusia vahvistuksia. Tervetuloa Essi, Saara, Milla, Pinja ja Sinimaaria!