Tapma - Oilers II 14.11.2009 (2 - 2)

Aika: 14.11.2009 klo 11:00

Paikka: Kerava Areena, Kerava

Sarja: III-divisioona

Tapma lähti turnaukseen sarjataulukon neljänneltä sijalta, neljä pistettä sarjakärki PSS II:ta ja kaksi pistettä toisena olevaa FC Vegaa jäljessä. Vastustaja Oilers II oli meitä pisteen edellä, joten tiukkaa peliä odoteltiin.

Ensimmäinen erä alkoi hermostuneissa merkeissä ja keskialueen harhasyöttöjä tuli paljon, mutta vastustaja ei pystynyt niitä hyödyntämään. Erän loppua kohden ote siirtyi Tapmalle ja syöttöpeli kulki hetkittäin todella hienosti, mutta viimeistely jäi puuttumaan.

Toisessa erässä Tapman hallinta jatkui ja pallo saatiin jo kertaalleen maaliinkin asti, mutta tuomarit hylkäsivät maalin. Ensimmäistä maalia saatiin odotella toisen erän loppuminuuteille. Vastustaja onnistui sutimaan maalinedushässäkästä pallon ensimmäistä peliään marsujen riveissä pelanneen Anun ohi. Avausmaalista ehti kuitenkin kulua vain puolisen minuuttia, kun Jaana tasoitti pelin Marin syötöstä. Erätauolle lähdettiin tasalukemista.

Kolmatta erää ehti kulua vajaa minuutti, kun Heli syötti laidasta maalin edustalle ja Sonja napautti pallon ilmasta maaliin tennispelaajan tarkkuudella. Peli jatkui Tapman hallinnassa ja kaikki näytti hyvältä, mutta viisi minuuttia ennen loppua tuli kylmä suihku niskaan - vastustaja sai pallon haltuunsa kulmassa ja heitti sokkosyötön maalille, jossa ei ollut yhtään vastustajan pelaajaa. Pahaksi onneksi syöttö osui oman pelaajamme kantapäähän ja kimposi siitä maaliin. Enempää maaleja ei nähty, joten pisteet tasattiin lukemin 2-2. Pelitapahtumiin nähden tasapeli maistui marsuista todella karvaalta.